Φωτια Ηλεια - Μεγάλη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία - Εντολή για εκκένωση της ... / Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Φωτια Ηλεια - Μεγάλη φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία - Εντολή για εκκένωση της ... / Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη.. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες».

Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.

Ηλεία: Σε δύο μέτωπα η μάχη με τις φλόγες - Ολιγωρία ...
Ηλεία: Σε δύο μέτωπα η μάχη με τις φλόγες - Ολιγωρία ... from www.kathimerini.gr
Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία.

Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Μεγαλη φωτια σε σουπερ μαρκετ στην Ηλεια - Ολοκληρωτικη ...
Μεγαλη φωτια σε σουπερ μαρκετ στην Ηλεια - Ολοκληρωτικη ... from www.e-magazino.gr
Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην ηλεία για την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασική έκταση στην περιοχή γραμματικό, λαντζοΐου. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας.

Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες.

Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ.

Φωτιά τώρα στην Ηλεία
Φωτιά τώρα στην Ηλεία from www.newsit.gr
Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids).

Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας.

Posting Komentar

0 Komentar